joi, 21 februarie 2013

Redati-mi vedereaMa numesc Nicoleta Florica Cristea locuiesc in municipiul Rm Sarat, judetul Buzau. Sunt mama a doi copii. Unul de 16 ani iar cel mai mic de un an. Din pacate pentru cel mic soarta nu a fost atat de buna.Acesta a fost nascut prematur iar de atunci necazurile s-au tot tinut de familia noastra. In luna iunie 2012 , am observat ca micutul nu are nicio reactie la lumina si am mers cu el la un control medical . Diagnosticul a fost unul de greu Retinopatie. Atunci am crezut ca se prabuseste cerul pe mine si am tot sperat ca este doar un cosmar si ca nu este nimic adevarat. Insa nu a fost asa , zilele au trecut si boala a evoluat. Suntem o familie modesta atat eu cat si sotul nu avem un loc de munca singura noastra sursa de venit este alocatia de stat a copilului si din ce ma strange sotul muncind cu ziua la diferite persoane.
In luna ianuarie cu ajutorul oamenilor de suflet am fost cu micutul Darius Valentin la o clinica medicala din Italia. Aici am primit o veste buna din partea unui medic. Copilul meu va putea vedea lumina zilei doar in urma unei interventi chirurgicale care se poate efectua in SUA.
Un vis frumos pentru familia noastra dar care va putea prinde realitate cu ajutorul celor care ne puteti ajuta sa strangem banii necesari interventiei chirurgicale.
Suntem o familie disperata si va rugam din suflet ajutati-ne sa aiba si copilasul nostru o copilarie fericita. Sa-l vedem jucandu-se si mai ales sa aiba o viata normala.
Va multumesc anticipat si sa va ajute Dumnezeu pentru toate gandurile bune pe care le aveti asupra familiei mele si mai ales a fiului Darius Valentin Cristea.

Telefon contact 0765 171  173
                         0769  804  118

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa il aiba in paza lui si sf. nectarie sa il ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare nespus de rau pentru acest necaz. Eu locuiesc in State si as vrea sa va intreb, la ce spital ati vorbit si cat costa interventia chirurgicala? Ma puteti contact la ss.carmen@gmail.com, Camy Sony pe Facebook sau la telefon 001 773 603 3213. Multumesc

    RăspundețiȘtergere