sâmbătă, 23 martie 2013

Antena 1 alaturi de Darius Valentin



Valentin are un an si trei luni si pana acum nu a vazut lumina zilei. Sufera de retinopatie, o boala care s-ar putea trata doar in Statele Unite. Aceasta este singura lui sansa pentru o copilarie si o viata normala. Si din pacate, are si un pret: 40.000 de dolari. Prea mult, pentru parintii lui, care nu au niciun venit. Sute de elevi din Ramnicu Sarat au fost impresionati de povestea lui Valentin si vor neaparat sa-l ajute.


Valentin s-a nascut prematur.

“A fost prea mic, a avut un kilogram 600 si a trebuit sa-l bage la incubator. Am inteles. Dar de cate ori ne duceam, copilasul meu nu era acoperit la ochisori. Pe fisa lui sa scrie ca e perfect normal”, isi incepe povestea devastatoare Nicoleta Cristea, mama lui Darius Valentin.

Abia dupa cateva luni, mama a observat ca micutul ei nu are nicio reactie la lumina. Si da vina pe medicii care l-au ingrijit. Din fericire, Valentin are o sansa. 40.000 de dolari costa interventia chirugicala la un spital din Statele Unite, incluzand transportul si cazarea mamei.

“Trebuie sa ajungem in Detroit. Acolo este spitalul unde copilasul nostru se poate trata. Trebuie sa ajungem pe data de 22 aprilie, avem programare”, face un apel umanitar Nelu Cristea, tatal lui Valentin

Pana acum, familia a strans aproape jumatate din suma de care este nevoie. Termenul la care trebuie facuta operatia se apropie insa, asa ca sute de elevi de la mai multe scoli si licee din Ramnicu Sarat au organizat un miting de solidaritate pentru Valentin.

Pentru a face rost de bani, copiii au organizat un spectacol la Casa de Cultura din oras. Banii stransi din bilete vor ajunge in conturile deschise pentru Valentin.

Oricine vrea sa-l ajute pe Valentin sa-si recapete vederea o poate face prin donatii, in conturile de mai jos:

Iata cum il poti ajuta pe Valentin!

Banca Transilvania, sucursala Buzau-Ramnicu-Sarat - Cristea Florica Nicoleta:

LEI: RO07BTRLRONCRT 0202303701

DOLARI: RO58BTRLUSDCRT 0202303701

La BCR:

LEI: RO 03 RNCB 0097063497800002

EURO: RO 73 RNCB 00970634978000

sursa:http://observator.tv/campanii/valentin-are-un-an-si-trei-luni-si-pana-acum-nu-a-vazut-lumina-zilei-95777.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu